Hierra Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Siema forum ? Jestem Tomek, wożę się e39 520i - celowałem w mniejszą jednostkę, bo potrzebuję często auta, więc nie świrowałem z czymś bardziej pijącym, poniżej pare zdjęć mojej bawary ? Świeży zakup, gdy będzie ogarnięta podstawowo (czytaj oleje itp) celuje w lekkie zmiany wizualne, jak chociażby zderzaczki czy inne koła z felami na latko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Ładna bawara, galerię zakładaj i witamy Nie sądzę by 520i brała mniej od innych R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi