Gość Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 wszyscy wiedza jakie mamy drogi we Wrocku, ze czesc ich jest pozamykana i trzeba jezdzic objazdami a przez to sa korki :roll: i w ten upalny poniedziałek jade sobie ul.Bałtycka w strone centrum i czuje cos jest nie tak... przebiłem koło :? załorzyłem zapas i pojechałem dalej ale to jeszcze nie koniec koszmaru... korek, upał, ruch idzie jak krew z nosa, kawałek do przodu - piec minut postoju i tak na zmiane. dojechałem do swiateł koło ul.Kleczkowskiej i stoje i stoje i w koncu zielone ruszam i czuje szarpniecie a puzniej podczas jazdy bicie na jakims kole zjechałem nabok zeby zobaczyc o co chodzi i co widze pytanie_bmw do koła przykleił sie spory kawałek asfaltu czy smoły sam niewiem co to jest ale jes czarne, klejace i mam to teraz na bierzniku opony i pomiedzy nim... drugiego zapasu juz nie miałem i musiałem tak dojechac do domu ale zanim dojechałem to to cos rozeszło mi sie na prawie pół koła :evil: teraz niewiem co z tym zrobic, wyglada na to ze bede musiał kupic nowa opone jezeli nie uda mi sie tego sciagnac. myslałem zeby isc z tym do ZDiK-u i niech płaca odszkodowanie ale niewiem czy to cos da i czy w ogóle wypłaca te odszkodowanie... jednym słowem dzien zaliczam do jednego z tych pechowych... upał, koki, i dwa trafione koła do tego jeszcze tylne :evil: pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze wam nic takiego sie nie przytrafi pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tak to jest , połatają jakąś smołą przyjdzie troche słońca i to dosłownie pływa. Ja jak dojezdzam do siebie na chate to na "17 235/40 max 40 km/h bo te fele to by sie chyba kwadratowe porobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 U mnie jakiś imbecyl wymyślił naprawę dróg smołą i takimi czarnymi kamyczkami sypanymi na tą gorącą smołę. Niedorobieni drogowcy postanowili załatać większość dziur w miasteczku i robili to w 30stopniowym upale. Asfalt w te słoneczne dni miał pewnie około 80stopni. Wszystkie auta zostałe oblepione tym gównem z drogi. Kiedy bedziemy mieli takie drogi jak niemcy?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kiedy bedziemy mieli takie drogi jak niemcy Odpowiedź brzmi: na pewno nie za życia mojej <bmw> i Twojej i <bmw> <bmw> reszty forumowiczów...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 no to i ja sie dołącze.... pojazd marki simson, dziura dość głęboka, po ciemku... straty: kolanko (prawie jak kolektor wydechowy) i zjechany gwint na cylindrze :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja Hondą też bym dzis zaliczył szlifa , podbiło mnie na wystającej studzience. Dobrze że szybko nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 simsonem duużo wywrotek zaliczyłem ale nigdy żadnych wiekszych strat nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 a serkowi sie udalo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 tego czegos nie mogłem odkleic i byłem u gumolajza i on tez z tym nic nie zrobi :evil: ale udało mi sie wyrwac dwie oponki 15/205/65 za 200zł. z montarzem tyle dobrego w tym pechu :? za nowe zawołał mi 200zł za sztuke jeszcze plus montaz i nie byłoby juz tak wesoło a te uzywane niczego sobie... pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Też mi siękiedyś asfalt przykleił do koła. Karcherem popryskałem z 10 min i zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi