GkO33 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Siemanko , z tej strony Grzesiek z Żagania . Przygodę z Bawarami zacząłem od najbrzydszej e36 w kompakcie ??, obecnie prowadzę ciągła walkę z e39 3.0D , i z tego powodu zawitałem na waszym forum bo już nie daje rady sam ? jazda nią to czysta przyjemność i wielka radość ale trafiłem na strasznie obrażalska niunie ? mam nadzieje ze z wami dam radę ją wkoncu uszczęśliwić i skończy mi robić różne hece ? Sieeema ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Siema siema, co tam niunie boli? Po zdjęciach to zgaduje, że za małe koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GkO33 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Spokojnie ? najpierw ja doprowadzę do mechanicznej sprawności potem poprawiny jej wygląd . A odnośnie tych jęk fochów zrobię osobny temat bo musiałbym się rozpisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 (edytowane) Witaj auto wygląda przyzwoicie, pisz co ją boli, spróbujemy pomóc ? Edytowane 13 Stycznia 2020 przez Rudix-R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GkO33 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zapraszam do lektury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teneb Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi