Mł0dy Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, jestem młodym posiadaczem bmw e38, i mam taki problem zgubiłem gdzieś kluczyk, zamówiłem nowy oczywiście z transporderem i programatorem ak90+ wymontowałem wkładkę z bagażnika, dorobiłem kluczyk, i uradowany wsadzam do stacyjki, i .... no właśnie kluczyk kręci się w kółko, blokada nie ustepuje. Moje pytanie brzmi, czy przypadkiem te wkłady się nie róźnią? w sensie, czy stacyjka nie ma innego szlifu ? muszę dodać że jeszcze nie zakodowałem klucza, do ews bo nie moge go znaleźc . ( i nie wiem czy jest sens skoro klucz kręci się w stacyjce ) Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Mł0dy błąd w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Poszukaj na OLX w Jeleniej jest kolo ktory dorabia kluczyki do naszych aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GorkoKlucze Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Mogę poradzić, że w Olsztynie za pełny kluczyk, kodowanie i docięcie grotu do takiego auta to koszt około 500zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi