Xaime91 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Siema. Dziwna sprawę zauważyłem. Ostatnio były wymieniane świece żarowe 4szt febi i sterownik świec beru. Dzisiaj przy okazji wymiany klocków podłączyłem sobie kompa i oczom moim ukazał sie błąd z tytułu. No dobra błąd błędem, mysle skasuje i zobaczymy. No to skasowałem, czytam z powrotem pamięć błędów a tu co ? Znowu z powrotem wyskoczył, i tak 3 razy ? wczesniej jak mialem przed wymianą błędy glow plug cylinder 1-4 to kasowalem i bylo ok do ponownego przekręcenia zapłonu, a teraz dziad nie chce sie skasować odrazu powraca ? czyżby jakas zwara sterownik poszedl sie walić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 albo wadliwa świeca, zdarza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Jak masz tylko cylinder 2 to pewnie świeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 A gdyby się uwalił jakiś tranzystor w sterowniku od świec to też nie pokazywałoby błędu tylko jednej świecy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Z tego co czytałem i tak samo miał tato w E46 to uszkodzony sterownik pokazuje 3-4 świece uszkodzone pomimo wymiany na nowe (w jedną uszkodzoną bym uwierzył, ale nie 3 na raz xD) Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Olej to, co teraz są za zimy ? Moja qpeya na spalonych 4 świecach odpalala na - 22 pokopciła potelepała się z 5sek i było ok ?, bo była dobra komprecha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 1 minutę temu, BASTARS napisał: Olej to, co teraz są za zimy ? Moja qpeya na spalonych 4 świecach odpalala na - 22 pokopciła potelepała się z 5sek i było ok ?, bo była dobra komprecha ? Jak mialem wszystkie 4 wyd***cone to też paliła na mrozach bez problemu, ale nie na tym rzecz polega prawda ? ? Wyrzuć z tylu klocki bo przeciez z przodu są to wystarczą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 41 minut temu, BASTARS napisał: Olej to, co teraz są za zimy ? Moja qpeya na spalonych 4 świecach odpalala na - 22 pokopciła potelepała się z 5sek i było ok ?, bo była dobra komprecha ? Memory fajf Francuz - E, Łysy jesteś w domu? - Ta - Sluchaj, zejdziesz na dół i odpalisz mi moją ruine swoim fantastycznym golfem 3 w tdi? - ta - kurde ale fajnie że Twoje e46 ma dobry aku - wiem. (Pych pych pych uf uf uf ft ft pyr pyr pyr [osiedle w siwym dymie] kle kle kle kle kle. Kurła, ale moja ruina ma kompreche. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Heee, tak było ?? przed zmianą 11letniego aku, ale odpalał? Odpalał. Wracając do tematu kiedyś kupiłem nowy sterownik beru, padł po nie wiem 3 miechch, pojechałem go reklamować, uznali, dali mi nowy, który też już po jakimś czasie nie chodził. Jednak najdłużej śmiały regenowane od Rogera. Podsumowując, im nowsze części tym większy badziew i to samo z autami, tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi