krystian.piwowarski Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witam serdecznie, mam taką sztukę i mam kilka pytań, po wiersze skoro mam bloetooth w bagażniku dlaczego nie działa? Nie mam ogrzewania tylnej szyby i nie działa spryskiwacz na tył, czy to wszystko może być skutkiem uszkodzenia bezpiecznika? Czy raczej grubsza sprawa. Proszę o jakieś podpowiedzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian.piwowarski Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Przepraszam 2006 he chciałbym z 2016Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian.piwowarski Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Super forum, a odpowiedzi, miodzio Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nikt z palca gotowca nie wyciągnie. BT to może być samo moduł w e60 jest podobnie. Reszta albo wiazka albo przewody albo również moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 W dniu 7.01.2020 o 17:46, krystian.piwowarski napisał: czy to wszystko może być skutkiem uszkodzenia bezpiecznika Czemu nie sprawdziłeś bezpieczników odpowiedzialnych za to? http://letmegooglethat.com/?q=E87+bezpieczniki W dniu 7.01.2020 o 17:46, krystian.piwowarski napisał: Nie mam ogrzewania tylnej szyby Ja bym sprawdził najpierw bezpiecznik, potem przycisk czy działa, następnie kabelki przy szybie W dniu 7.01.2020 o 17:46, krystian.piwowarski napisał: spryskiwacz na tył Słychać pompkę? Jeżeli nie to wyciągnął bym pompkę, która odpowiada za spryskiwacz tylni, podpiął bym ją na krótko do akumulatorka, jak zadziała to gdzieś indziej problem, w E36 manetka przy kierownicy mi padła, nie wiem jak to wygląda w E87. Jeżeli słychać pompkę przy naciśnięciu manetki przy kierownicy to może zaworek zwrotny, wężyk się przytkał, zakamienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian.piwowarski Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Już piszę czemu tego jeszcze nie sprawdziłem. Samochód mam od tygodnia i jeszcze nie wiem gdzie co jest szukam jakiegoś PDF serwisowego gdzie było by pokazane co gdzie jest puki co narazie znalazłem jak zdemontować słupki przedniej szyby i podkleiłem odklejającą się tkaninę . Nie sposób ogarną na szybko nowego.... samochodu a z rozbieraniem na szybko jest tak że zawsze coś się urwie więc spokojnie do przoduSzukam kogoś z Wrocławia kto ma taki i może mi coś niecoś pokazać jak już przy nim grzebałWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 https://www.newtis.info/tisv2/a/en/ tutaj masz kopalnie wiedzy jak chcesz coś szukać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi