Bart. Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Cześć, mam problem w swoim gruzie jakim jest E36 Coupe M52B28. Mianowicie ciągle zrywają mi się półosie. Kupiłem samochód było git zrobiłem 1500km i bum, wymieniłem obydwie na MEYLE, zrobiłem 40km i bum. Wymieniłem jeszcze raz na SKF'a i po 200km bum.Półosie ukręcają się na tym przegubie pod tą gumą. I tutaj rodzi się moje pytanie, dlaczego tak się dzieje? Czy jest różnica między prawą a lewą półosią? Czy występują jakieś różne długości półosi? Planuje teraz zakupić używane ori półosie i zobaczyć co się stanie, ale najpierw wolałem zapytać kogoś obeznanego w temacie. Cześć. Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Bart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dyfer spaw czy otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi