PawelDSW Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Cześć. Paweł że Świdnicy. Kiedyś miałem e60 535d 402 KM szary sedan może ktoś pamięta Teraz kupiłem żonie x3 2007 3.0d 286 bo sentyment do bmw został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 zakladaj galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Siema, Zapomniałeś juz ,że miałeś jeszcze fajne e46 ? Pozdro Edytowane 6 Stycznia 2020 przez mareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 10 godzin temu, mareq napisał: Siema, Zapomniałeś juz ,że miałeś jeszcze fajne e46 ? Pozdro 2x e46 też się przewinęło o smerfecie nie zapomniałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi