donkol Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam dzis bylem u mechanika pompa paliwa stracila moc pompe zamówilem ale powiedzial mi ze razem z pompa musze wymienic filtr paliwa czy to jest konieczne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Konieczne nie, ale jest bardzo zalecane (zależy ile miałeś ten filtr). Ja mam już filtr czekam tylko na pompę (o ile znajdę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a po co masz wymieniac no chyba ze ma tyle co ta pompa to ze pompa ci umarla nie oznacza ze masz filter do wymiany <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 nibiru, Ja kupiłem nową pompe paliwa za 230zł w sklepie! Nie kupuj pompy czasem z allegro!! Firmy MTM czy jakieś tam inne badziewie bo one chodzą po tydzień czasu a puzniej padochają!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Prawda BOKSA, prawda. <bmw_2> Jak pompa chodziła od 15lat,a filtr był zmieniany(może nawet niedawno) to po co znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co do pomp z allegro firmy MTM to ja mam inne zdanie moja smigala calkiem ok ale moze fuks ze trafilem dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi