pancho Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Siemanko, Czy sprzęgło od 5-biegowej skrzyni, będzie pasować do skrzyni 6-biegowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 A były polift 2.0d 150km 5biegowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancho Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Nie wiem czy były? Moja jest polift , 6-cio biegowa . Kupiłem wczoraj sprzęgło ale ono ma gruby frez na tarczy, no i okazało się ,że to od 5-cio biegowej. W sumie to tarczę nabiłem tylko czy docisk będzie pasował z tej 5 bieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 2 godziny temu, BASTARS napisał: A były polift 2.0d 150km 5biegowe? Były, tatę ma z vinu 4 godziny temu, pancho napisał: Siemanko, Czy sprzęgło od 5-biegowej skrzyni, będzie pasować do skrzyni 6-biegowej? U taty nie pasowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi