piotreki Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zamierzam sobie odgrzybic klime, ale musze zlokalizowac w/w przewod ?? Gdzie to cholerstwo jest w 325?? Btw jakiego srodka uzywaliscie do takich zabiegow ? Ja przymierzam sie do tego http://www.allegro.pl/item205295773_wurth_serwisowy_odgrzybiacz_do_klimatyzacji_fa_vat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 a po co go szukac i w czym on ci przeszkadza jedyne co to przeczytaj instrukcje na tym srodku do odgrzybiania <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreki Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 No wlasnie problem polega na tym ze w instrukcj jest napisane zeby zlokalizowac ten przewod, stad moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 to dziwne bo ja mam plaka i tylko filter w kubel poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi