ricardo_tat2 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Witam.Sprzedam BMW e46 Kombi, automat (3.0 diesel)-data produkcji -kwiecień 2005r nr vin - WBAEX91070PK14458 Z ciekawych rzeczy na wyposażeniu: fabrycznie ciemne szyby elektrycznie składane i regulowane lusterka boczne (działają) oryginalne radio z navi i zmieniarką CD (w środku odtwarzacz na kasety) W ciągu ostatnich 2 miesięcy zrobione zostało: -serwis olejowy (silnik i skrzynia) wymiana filtrów. -wymienione poduszki silnika i skrzyni biegów.-nowe tarcze hamulcowe i klocki -nowe drążki kierownicze (lewy, prawy)-nowe tuleje reakcyjne przednich wahaczy -2 tygodnie temu WYMIENIONE WSZYSTKIE WTRYSKI -wgrany soft na ok 260KM i nowo obszyta kierownica. -zamontowane osłony halogenów z M3 na przednim zderzaku Do pełni szczęścia brakuje tylko fajnych kół, niestety w ostatnim czasie nie znalazłem nic ładnego (z braku czasu szukałem tylko lokalnie) OC do 31 stycznia 2020Przegląd do 2 lutego 2020 Samochód robiony pod siebie... jednak jak to w życiu plany lubią sie zmieniać. cena: 18 500zł... do rozsądnej negocjacji tel: 604 866 656 Edytowane 9 Stycznia 2020 przez ricardo_tat2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 (edytowane) poświąteczna obniżka -teraz 17 500zł. Edytowane 9 Stycznia 2020 przez ricardo_tat2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 16 990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Prawie moja tylko kolor przeciwny ? fajna sztuka moją przy stłuczce ubezpieczalnia wyceniła na 17.700 wiec dobre pieniadze chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 ... tym bardziej, że już zdążyłem włożyć w niego 6,5 tyś. Tyle, że w rzeczy, których nie widać Jak ktoś kupi, się nie rozczaruje, tak sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Chętnie bym się pokusił o 3.0d z automatem jakbym miał co ze swoją zrobić ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 ... tym bardziej, że już zdążyłem włożyć w niego 6,5 tyś. Tyle, że w rzeczy, których nie widać Jak ktoś kupi, się nie rozczaruje, tak sądzę.Normalna eksploatacja nikt nie odda Ci wtopionej kasy w części typu zawieszenie hamulce itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 SPRZEDANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi