maltarn Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 różnie ogólnie to chyba 7 i troche ,,przelotnych'' aut wpadali, przejechali sie raz i wracali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 kto nie był ,niech żałuje, jazda polodzie z prędkością 80km/h a nawet 100km/h dostarcza niesamowitych wrażeń, prawdziwa szkoła jazdy, uklon_bmw ja też fotek nie wiele zrobiłem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Prosze o przeslanie wszystkich fotek na e-mail lub ewentualnie wrzucenie na ftp. Zrobi sie jakas galeryjke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 kto nie był ,niech żałuje, jazda polodzie z prędkością 80km/h a nawet 100km/h dostarcza niesamowitych wrażeń, prawdziwa szkoła jazdy, uklon_bmw ja też fotek nie wiele zrobiłem :roll: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ja po prosze na miala wszytskie te fotk iz org. rozdz. enzo360@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Enzo a mozesz mi przesłac swoje na kjpp@maxbimmer.pl , w celu umieszczenia na stronie? Piotr dzieki za fotki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 za 5 minut powinny byc :wink: A to fotk iod koleg iz Golfa III niebieksiego :mrgreen: oto kto najczesciej latal na OESie :mrgreen: <bmw_1> bywalo tez tak, ale na szczescie mailem ludzi do wypychania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Juz zaczalem robic kliap z moim BMW, b otylko o n zostal nagrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 No i klip gotowy pt: BMW 325e Coupe 1987. tutaj lin kdo strony gdzie mozna sciagnac: http://outlaw.toxic.pl/index.php?id=download jest tam tez kodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 hahaha, byłem szybki, już 84% mam :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam! W końcu i dotarłem do neta Ślizganko było wyśmienite,w sumie pierwszy raz miałem przyjemność bawarką się poślizgać przy większych prędkościach i było super:)))) Fotek też parę mam,muszę je "tylko" zrzucić na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 T ona co czekasz dawaj foty :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi