maltarn Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 ooo użytkownik ze Skarbimierza :mrgreen: to mamy drugiego informatora teraz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iniemamocny Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 chętnie,napisz jak tam wygląda powiedzmy 6 stycznia, Spoko, nie ma sprawy. a może też podjedziesz ?? Pewnie że podjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Widze ze fajna ekipa sie zbierze na niedziele <bmw_1> Zreszta czy bedzie snieg czy tez nie to i tak warto przyjechac happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 iniemamocny podjedz na lotnisko i zrob foty jak sytuacja wyglada :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No ja sie umowilem z Mk-rally kolo 11tej we wrocławiu , wiec gdyby ktos chciał jechac a nie wiedzial jak trafic to dajcie znac jakos sie zgadamy na miescie <bmw_1> happy_bmw bmw_beer Hej! Mordulec gdzie się spotykacie we Wrocku to może bym się przyłączył Jak coś to bym jechał z Biskupina Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 z Biskupina może lepiej przez Jelcz-Laskowice i Oławę, czyli koło mnie , możemy się zgadać , bo chłopaki przez autostradę <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No ja sie umowilem z Mk-rally kolo 11tej we wrocławiu , wiec gdyby ktos chciał jechac a nie wiedzial jak trafic to dajcie znac jakos sie zgadamy na miescie <bmw_1> happy_bmw bmw_beer Hej! Mordulec gdzie się spotykacie we Wrocku to może bym się przyłączył Jak coś to bym jechał z Biskupina Pozdrawiam No umowilismy sie wstepnie na swieradowskiej koło centrum handlowego GAJ tak około 11:00 - 12:00 bo ja wczesniej chyba raczej nie dam rady . W sumie to przez swojec - wojnów - jelcz mialbys blizej do lotniska ale jazda po autostradzie to jazda po autostradzie <bmw_1> poprostu troche wiekszy przepał benzynki :mrgreen: Jak chcesz sie dołaczyc to nie ma problemu tylko daj znac wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iniemamocny Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 iniemamocny podjedz na lotnisko i zrob foty jak sytuacja wyglada :wink: Fuck pojechałem na lotnisko z aparatem ale zdupiły mi się baterie i nie zrobiłem ani jednej fotki :oops: Ale pas wygląda mniej więcej tak: wszędzie DUŻO zbitego twardego śniegu (ale nie zajeżdżonego ), jako że mam zglebione auto to przodem ryłem o bryły lodu/zbitego śniegu i te same bryły przy prędkości powyżej 20km/h niemiłosiernie tłuką w podwozie. Jedynie przez środek lotniska przebiega zajeżdżony pas (szerokość na 1 auto), pokręcony jakby jakiś slalom więc na tym można się trochę ropędzić i pokręcić 'dupeczką' A poza tym to kiepsko bo jak dzisiaj sunąłem troche bokiem to ten twardy śnieg bardzo mocno walił w cały bok auta i był niezły huk. Niechce nikogo zniechęceć - jedynie opisuje jak sytuacja wygląda. Jak jutro będę miał nową barterię do cyfrówki to jeszcze zrobię fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No jak ktos chce sie podczepic to ja z Mordulcem bedziemy miedzy 11-12 pod hala gaj na ul.Świeradowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 z Biskupina może lepiej przez Jelcz-Laskowice i Oławę, czyli koło mnie , możemy się zgadać ,bo chłopaki przez autostradę <bmw_1> Hmmmm....... Tak sobie myślę że to niegłupi pomysł,a autostradą zawsze można wrócić w miarę chęci;-) To jak Piotrze byśmy się umówili,gdzie i o której? Mrozik trochę złapał to może da radę się poślizgać,mój jest dosyć wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Z okazj iWOŚP o 13;30 pojawi sie na pasie lotniska policja, ktora bedzie nas eskortowac na rynek, i tam beda podziwiac nasze autka, piszecie sie na takie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Hej, ja zaczynam pisać koło o 13, myślę że skończe do 13.30 max 14 i od razu spod uczelni jachałbym do was. Tylko nie wiem czy będziecie tam tyle czasu, jak coś będę dzwonił. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 noi gówno nie moge jechac syf straszny a tak sie szykowałem i nagle tel dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 uuu współczuje że nie jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mnie niestety tez nie bedzie styczniowe i lutowe weekendy mam strasznie zawalone! Mam nadzieje, ze ktos bedzie mial aparat i beda jakies fotki (filmy) z tego spociku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 spot był spaśny wielkie podziękowania dla Piotra za to że dał pośmigać swoją furą <bmw_1> i dla Mordulca za cenne wskazówki podczas jazdy <bmw_1> ogólnie to zmarzłem ale było bardoz fajnie, kto nei był niech żałuje. Czekam na fotki :mrgreen: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Siema, ale byl fajnie, drifters power <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Spot rewelacyjny pomijam to ze było -8 (troche pizgało :lol: ) ale wrazenia z jazdy super (tzn moja buma nawet nie wjechała na lotnisko :lol: ) bo nie chcialem robic konkurencji dla służb drogowych i wyreczac ich w odsniezaniu :lol: A tak powaznie to Dzieki dla Piotra za mozliwosc polatania bokami , szacuneczek oczywiscie za to 360stopni co zrobiłes <bmw_2> Ogolnie imprezka super zimnawo ale warto było przyjechac <bmw_1> Teraz poczekamy jak bedzie troche lepszy snieg tzn taki na ktory moja buma wjedzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Teraz poczekamy jak bedzie troche lepszy snieg tzn taki na ktory moja buma wjedzie spoko juz załatwiłem, walec tam kolonas ma pojezdzic, to wjedziesz :wink: I jak wam szły próby ślizgania sie? Jakieś straty w sprzecie? Komu szło najlepiej? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Spot rewelacyjny pomijam to ze było -8 (troche pizgało :lol: ) ale wrazenia z jazdy super (tzn moja buma nawet nie wjechała na lotnisko :lol: ) bo nie chcialem robic konkurencji dla służb drogowych i wyreczac ich w odsniezaniu :lol: A tak powaznie to Dzieki dla Piotra za mozliwosc polatania bokami , szacuneczek oczywiscie za to 360stopni co zrobiłes <bmw_2> Ogolnie imprezka super zimnawo ale warto było przyjechac <bmw_1> Teraz poczekamy jak bedzie troche lepszy snieg tzn taki na ktory moja buma wjedzie :lol: -8 :shock: :shock: :shock: A mi byo goraco, nawet kurtke sciagnalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja tam fotek jak na lekarstwo zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 I jak wam szły próby ślizgania sie? Jakieś straty w sprzecie? Komu szło najlepiej? :mrgreen: Dzisiaj pierwszy raz w życiu prowadziłem bete hehe, przyznam że z kolejnymi przejazdami szło mi coraz lepiej, Marcin udzielił mi kilku cennych wskazówek po których już dosyć ładnie latałem :mrgreen: Tyle sie dzisiaj nawypychałem że zakwasy mam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 kurde jaka szkoda że nie mogłem być na spocie ael cóż obowiązki mnei zmusiły w lutym już będe napewno a no i czekam na jakieś fotki ze Skarbimierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 No mnie tez lapy bola :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 a ile było pojazdów ?? sorki ze nie mogłem ale nastepnym razem juz nie odbiore tel wyłacze na weekend! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi