Enzo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 ktos sie wybiera na taki spocik rozpoczynajacy sezon, z tego co wiem to Mordulec jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 ja prawdopodobnie również :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Spoko , mi tam nie trzeba 2 razy powtarzac ale jak cos to bede dopiero koło południa bo z rana musze byc w jednym miejscu jeszcze , mam nadzieje ze snieg bedzie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 właśnie, jakaś godzina o której na miejscu już jest :?: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 No m yz nysy jedziemy jakos o 10-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja będę, Maltarna chętnie wezmę na pakę, :arrow: Matlarn wiesz jak mnie znaleźć <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 siemanko hmm możliwe że i ja będe podajcie tylko godzinkę o której cała impreza i postaram sie na moich łysych oponach doturlać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 No to widze ze juz 3 bumy od nas pojadą <bmw_2> Ja przyjade ale tak kolo 12-tej dopiero <bmw_1> no moze minimalnie wczesniej happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 my z Maltarnem ( jedziesz ?? ) to nie wiem ale pewnie koło 10 trzeba by bylo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja niestety w ten weekend mam zajęcia na uczelni pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja niestety w ten weekend mam zajęcia na uczelni pozdro w niedzielę :evil: ........................... a garb ci sam wyrośnie :mrgreen: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 studiuje zaocznie wiec weekendy mam zawalone szczegolnie teraz, (sesja) jedyny wolny termin to 15.01 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 wiem, wiem, wiem :cry: :cry: :cry: sorry za OT :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ale licze na klipa i fajne foty, jezeli nie bedzie zadnego kola to sie urwe <bmw_1> :twisted: i moze znajde was telefonicznie <bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Spoko Kosa moze akurat sie "zwolnisz" i przyjedziesz na lotnisko <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No to jesteśmy umówieni godz. 11.30-12.00 <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No ja sie umowilem z Mk-rally kolo 11tej we wrocławiu , wiec gdyby ktos chciał jechac a nie wiedzial jak trafic to dajcie znac jakos sie zgadamy na miescie <bmw_1> happy_bmw bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 o fajnie to bedzie taki maly spocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Piotr, pewnie że jade, jak bedziesz wyjeżdżał to daj znać :wink: i wstępnie o której wyruszasz?? :wink: Enzo, załatwiłeś juz z tymi papierami :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No jedziemy jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ubezpieczenie juz tak, a dowd jutro pojde. ale mysle ze bedzie oki, b oto probn ystracilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iniemamocny Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Idee macie fajną, ale gorzej jak lotnisko będzie wyglądało 8 stycznia tak jak wygląda teraz - czyli wszędzie pół metra śniegu (roztopionego, prawie woda), nawet nie ma co z auta wysiadać (chyba że ktoś lubi wodę w butach ). No i jeżdzić się po tym nie da. Ja mam auto obnizone więc zbieram śnieg całym przodem. Nawet jeśli ropędzam się do 70km/h to po kilku metrach jazdy bokiem auto staje bo to 'błoto' robi za duży opór... uklon_bmw musicie pomoglić się o jakiś przymrozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 fajnie że mieszkasz blisko, straszny pesymista z Ciebie a my i tak pojedziemy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iniemamocny Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 No rzeczywiście do lotniska nie mam daleko, jakieś 300m Moge się jeszcze w tym temacie odezwać np 6-7 stycznia i napisze wam jak wtedy pas będzie wyglądał (może jakieś fotki)... Pozdr., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 chętnie,napisz jak tam wygląda powiedzmy 6 stycznia, a może też podjedziesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi