Dejvv Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Sprzedam swoje bmw e61 (M57) 525d 177KM z 2006r. W lutym u Dyzia zostało zrobione: wymieniony olej silnika Motul 5W30 oraz wszystkie filtry wymieniony olej oraz miska skrzyni biegów usuniete klapki w kolektorze ssącym wymienione świece żarowe wymieniony akumulator tuleje wahacza Latem zrobiłem również serwis klimatyzacji. Do zrobienia na chwilę obecną konwerter (ciągnie sprzęgło) lecz można normalnie jeździć samochodem świece przestały grzać (pewnie padł sterownik) ale normalnie odpala może jeszcze jakaś pierd....ła się znajdzie, STĄD NIŻSZA CENA (DO ROZSĄDNEJ NEGOCJACJI NA MIEJSCU) Do wymiany ponownie olej, bo zrobiłem już ponad 10tyś km. WSZYSTKIE filtry mam już kupione, dodam kupującemu. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Dejvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-e61-navi-skory-okazja-ID6CIsmn.html#5d39f48037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 14900 na 17” 17300 na 19” ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Dla forumowicza oddam samochód za 12tys bez negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Siemka. Koles ode mnie z pracy miał dzwonic do Ciebie pytac o auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi