chrom222 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam mam problem z wycieraczkami w bmw e36 coupe na pierwszym biegu sa przerywane i wszystko jest dobrze ale na drugim biegu tez sa przerywane Trzeci bieg dziala dobrze Co zrobic z drugim biegiem zeby byly ciagle[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzki Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 a sprawdzasz na postoju czy podczas jazdy, bo u mnie 2 bieg podczas jazdy dziala normalnie, ale jak tylko sie zatrzymam to wskakuje w tryb przerywany - bardzo fajne rozwiazanie jezeli podczas jazdy nie dziala ci poprawnnie to obstawiam jakis czujnik albo cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 witam, tez mam coupe i dziala jak koledze powyzej... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi