marek19 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam wszystkich jestem nowy na tym forum mam problem związany z filtrem pyłkowym do BMW e36 rocznik 1995 bez klimy czy może mi ktoś napisać gdzie on się znajduje i krutki opis jak ewentualnie go wymienić byłbym wdzięczny za pomoc pozdrawiam marek19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 oj ile ja się naszukałem zanim go ... nieznalazłem :mrgreen: :mrgreen: U mnie nie ma czegoś takiego - chcociaż go kupiłem Byq w swojej E36 sedan w podszybiu (trzeba odkręcic plastikową osłonę) ma 2 filtry przeciwpyłkowe - Są one stożkowate. W wersji z klimą są pod schowkiem pasażera z przodu. Niestety to dośc droga przyjemnośc. coś koło 150 pln sztuka jak dobrze pamiętam :evil: Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Wszystko zgodnie z opisem Bazylfox'a Jak zdjemiesz plastikowy wlot powietrza z podszybia to zobaczysz ramię wycieraczki i za tym ramieniem jest coś ala metalowa beczka z dwoma plastikami po bokach, te plastkiki to osłony na filtr. Co do cen to te moje standardowo kosztują 190zł, słyszałem też cenę ponad 200zł, ostatecznie kupiłem filtr febi za 143zł. Z tego co się dowiadywałem to w podszybiu był także filtr prostokątny, ale nie wiem jak go widać po zdjęciu tej kratki plasitkowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ja wczoraj bawiłem się z filtrem - trochę problemów ze złożeniem tego spowrotem ale nei jest źle co prawda tylko go wytrzepałem i odkurzyłem, ale dmuchawa pracuje teraz na 1 tak jak poprzednio na 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek19 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dziękuję wszystkm za odpwiedzi na mój post i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 a ja filtr (dwa stożki)... wymyłem hehe i wsadziłem do czasu jak nazbieram kasy na wymiane :lol: ale śmigaja jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Wymyłeś, znaczy się co, wsadziłeś do wody z płynem, wysuszyłeś i założyłeś?? Sam się nad tym zastanawiałem, ale ostatecznie dokonałęm zakupu nowych. Tyle że umnie nie dość że słąbiutko wiało(po odkurzeniu zaczęło całkiem całkiem wiać) t jak było gorąco to takie hmmmmm....nie smrodek, ale takie ciężkie, nieprzyjemne powietrze leciało z nawiewów i między innymi dlatego zdecydowałem o kupnie nowego. Mam nadzieję że na jakiś czas starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 wymyłem pod woda osuszyłem suszarką do włosów i założyłem z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 tez bede czyscil w piatek te filtry wiec porobie zdjecia i wrzuce na forum jakby ktos chcial pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi