yapis Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Witam, dzisiaj podczas drobnych prac naprawczych położyłem dwie śrubki na desce rozdzielcze,j a te niestety wpadły do nawiewu przedniej szyby i nie mogę ich wyciągnąć, jedna chyba poleciała nawet głębiej. Jest jakiś sposób ich zlokalizowania? Jak je wyjąć? I czy mogą uszkodzić coś w środku podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 A magnes na takim elastycznym przedłużeniu?Mogą wpaść do dmuchawy i narobić szkód albo gdzieś między klapki sterujące.Przez filtry kabinowe nie idzie ich zlokalizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Próbowałem magnesem to nie dało rady, przez filtr kabinowy to samo, ale póki co jeżdżę i nic się nie dzieje, to miejmy nadzieję że nic się nie wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi