FRYCIU Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam mam pytanko czy przepustnica od 1.6 M40 będzie pasowała do 1.8 M40 ?? Prosze o pilną odpowiedz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rko Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Podobno silniki te rozróżnia się tylko po numerach, a reszta jest identyczna. Najlepiej wykręć swoją i porównaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 powinna podejśc - rzeczywiście cały osprzęt jest niemal identyczny. Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam A więc tak kolektor od 1.6 do 1.8 M40 nie pasuje jest mniejszy!! Przepływka tez nie pasuje jest różnica 3 setek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 kompy też są inne, i wtryski chyba, cały osprzęt generalnie jest inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 kompy też są inne, i wtryski chyba,cały osprzęt generalnie jest inny a ja słyszałem/czytałem, że przekładka z 1.6 M40 na 1.8 M40 jest zupełnie bezbolesna pytanie_bmw :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam tak jak pisze bazylfox , niema problema a więcej wie Simon bo zmieniał z 1.6 na 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi