Kosa Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 wiadomo już ile dzieci będzie konkretnie ?Forest na klubowym chyba napisał, zagladasz tam czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 18 minut temu, Kosa napisał: 20 minut temu, viviek napisał: wiadomo już ile dzieci będzie konkretnie ? Forest na klubowym chyba napisał, zagladasz tam czasem? No właśnie jak mnie nikt nie oznaczy to nie wiem jak tam sie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Nie masz dostępu będąc klubowiczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 15 dzieciaków Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jak zawsze mam spóźniony zapłon. Oczywiście będę jak co roku i zmieszczę dwójkę niewielkich dzieci na tylnej kanapie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 W dniu 3.12.2019 o 19:08, BASTARS napisał: Nie masz dostępu będąc klubowiczem? dostęp mam tylko nie wiedziałem jak się dostać do tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Godzinę temu, Kamcio napisał: Jak zawsze mam spóźniony zapłon. Oczywiście będę jak co roku i zmieszczę dwójkę niewielkich dzieci na tylnej kanapie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk weźmiesz proszę kompa, bo muszę zaadaptować nowy czujnik skrętu w e46 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Odpadam niestety. Jeśli brakloby miejsc to przyjadę. Będę pod telefonem jakby co. Muszę zostać ze Skrzatem w domu bo dopiero jutro ją wypuszcza ze szpitala i trzeba jej pomoc w normalnym funkcjonowaniu gdy wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Odpadam niestety. Jeśli brakloby miejsc to przyjadę. Będę pod telefonem jakby co. Muszę zostać ze Skrzatem w domu bo dopiero jutro ją wypuszcza ze szpitala i trzeba jej pomoc w normalnym funkcjonowaniu gdy wróci.Spoko są zeczy ważne i ważniejsze. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Będę dostępny jak coś. Także śmiało dzwońcie w razie potrzeby i się urwę. No niestety stało się co się stało i muszę być przy żonie jak najwięcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Spoko, jest nas zapisanych na tyle, że na jedną bunie wypada 1 dzieciak lub nawet nas za dużo (byle by tylko się pojawili). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Też odpadam, muszę być w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 A o której zbiórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Dobra, już widze - 10. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dzięki za dzisiaj. Bardzo się ciesze, że mogłem uczestniczyć po raz kolejny w tego typu akcji. Dzięki również ekipie, która dzisiaj była, bo przypomniała mi (bądź uświadomiła) czym tak naprawdę jest klub, jak genialni i fantastyczni ludzie go tworzą :) Mam nadzieje, że jak zwykle dzieciaki były zachwycone i do następnego. Tym razem nie szalałem ze zdjęciami: 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Również cieszę się, że mogłem uczestniczyć w dzisiejszym wydarzeniu. Wielkie podziękowania dla@CzAkSs za ogarnięcie wszystkiego. Pozdrawiam i do następnego. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jakby dzieciaki albo kto ktolwiek kto kręcił się koło toru w trakcie ich jazdy chciał fotki czy filmy to mogę udostępnić. Tutaj nie będę zaśmiecał serwera. Dużo tego nie ma. Daję tu tylko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Częściej muszę cabrio jeździć bo komplet szybko złapałem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi