michu91 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Cześć Wszystkim! Przed zakupem Bemki poruszałem się małym A3, którego nie planowałem zmienić. Pewnego słonecznego dnia, podczas grilla mój ojciec (fan marki) namówił mnie na przejażdżkę E91, które sprowadził jego znajomy. Po pierwszej przejażdżce nie mogłem nie kupić tego samochodu Pozdrowienia dla wszystkich fanów marki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Wygląda ładnie, Witamy i czekamy na galerię auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Witamy )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Zakładaj swój temat z vinem zdjęciami itd Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi