Rasend Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Czy ktoś może wymieniał dzwignie zaworów? Jak wyciągnąc oś dźwigienek nie wyciągając głowicy? ja męcze się juz 2 dzień ale tam nawet nie ma miejsca żęby tą oś wybić ruszyła troche i dalej koniec> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 pod linkiem znajdziesz wszystko krok po kroku jak to zrobić http://forum.maxbimmer.pl/topics19/sam-naprawiam-samochod-bmw-e36-oraz-e30-vt5162.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ale tu nie pisze jak wyciągnąć samą oś a z tym ma właśnie problem [ Dodano: 23 Czerwiec 07, 13:59 ] przy okazji uszkodziłem oś i teraz oprócz dzwigienki mam do wymiany jescze ośke!!! a os i tak dalej nie wyszła!!! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 jak wałek rozrządu do wymiany to niestety głowica do góry nie ma innej rady :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi