Miniek Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Witam W przeciągu dwóch lat przewaliłem kilka aut i wracam znowu do marki BMW(e39/e46/GT/a6) Wybór padł na E60 z silnikiem 3.0 i z manuałem, lecz nie wiem czy lepiej szukać przed czy po lift? Jakie za i przeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Do polifta gazu nie założysz. Dziękuję można się rozejść. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Dawaj polifta bez gazu - przecież żyje się lepiej i nasze portfele są grubsze Edytowane 18 Października 2019 przez Kenzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi