xaryon Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Hejo, szukam sprytnego człowieka, który mógłby mi ogarnąć kwestię moich dwóch kluczyków do mojego samochodu - otwieranie samochodu i bagażnika z kluczyka działa, nie działa zamykanie - muszę zamykać pojazd z zamka w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Cześć, To dziwne, w obu kluczykach nie działa zamykanie? A czy możesz za każdym razem zamknąć drzwi przyciskiem na tunelu środkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 29 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 4 godziny temu, 5oul napisał: Cześć, To dziwne, w obu kluczykach nie działa zamykanie? A czy możesz za każdym razem zamknąć drzwi przyciskiem na tunelu środkowym? Tak i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Wygląda na to, że w obu kluczykach masz uszkodzone przyciski od zamykania, albo jakaś funkcja w module komfortu została wyłączona. Fajny przypadek. Odezwij się na PW, to zobaczymy co jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 16 godzin temu, 5oul napisał: Wygląda na to, że w obu kluczykach masz uszkodzone przyciski od zamykania, albo jakaś funkcja w module komfortu została wyłączona. Fajny przypadek. Odezwij się na PW, to zobaczymy co jest co Odezwałem się na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Jeśli się nie dogadasz z kolegą to też mogę pomóc z tym fantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi