Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pakos Opublikowano 3 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Na stan przyjęty Saab 900 turbo 16v Auto trochę kilometrów ma ale stan wręcz rewelacyjny. Lakier wzorowo, ani grama rdzy, dosłownie nic, dach wzorowy. Technicznie wszystko działa i jeździ, fotele super, popękana deska od słońca i do ogarnięcia boczki przednich drzwi. Silnik suchy, delikatne pocenie pod pokrywą zaworów w jednym miejscu. Ogólnie auto tak dziwne że aż fajne, skrzynia biegów pod silnikiem silnik odwrócony, paski i cała reszta osprzętu od strony ściany grodziowej. Turbo fajnie podaje i mimo 163 koni naprawdę przyjemna jazda. Czy zostanie na zawsze to nie wiem, ale cena była tak śmieszna że nie mogłem nie kupić 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArchitektPlacowBoju Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Skrzynia jest pod silnikiem, a napęd jest przekazywany na skrzynię za pomocą trzech łańcuchów ot ciekawostka. Miałem dwa Saaby, raczej nie sądzę że zostanie o ile nie masz faktycznie żyłki dociekliwego mechanika ze skłonnościami masochisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 3 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 20 minut temu, ArchitektPlacowBoju napisał: Skrzynia jest pod silnikiem, a napęd jest przekazywany na skrzynię za pomocą trzech łańcuchów ot ciekawostka. Miałem dwa Saaby, raczej nie sądzę że zostanie o ile nie masz faktycznie żyłki dociekliwego mechanika ze skłonnościami masochisty W aucie wszystko sprawne w 100%, a prawda taka że umie kilometrów nie będzie nabijało, więc i może nie będą potrzebne żadne większe ingerencje mechaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArchitektPlacowBoju Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Chwali się podejście, że Saab to kiepski wybór jako jeden jedyny samochód w domu. Jeśli ma służyć do okazjonalnego pojeżdżania, lub - i to moim zdaniem lepsza opcja - jako lokata kapitału, to jak najbardziej się chwali. Szwedzi w tamtych latach mieli ciekawe pomysły. Jeśli tylko ogarniasz mechanikę i robisz dużo sam - a patrząc po Rekinie, to tak jest - to jest szansa, że Schab Ci nie zrujnuje budżetu domowego, a może nawet z czasem coś do niego dołoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Fajna zabawka ? wrzuć jakieś foto komory silnika bo jestem ciekaw jak to tam wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Krokodyl ? Niedaleko mojego miejsca zamieszkania gostek ma tez 900 Turbo, ale w coupe. Za kazdym razem jak tam przechodze, to wrecz mnie wnerwia, ze on stoi pod chmurka. Ale wyglada na to, ze jezdzi nim po prostu codziennie. Ciemny szary kolor, pomaranczowy kierunek i te felgi trzyramienne a'la Brabus. Auto zadbane i nie ma co mówic- sylwetka ponadczasowa. Bardzo lubiane auto wsród brytyjczyków, a juz szczególnie w wersji cabrio. Furka kocur (-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Cabrio poszło do ludzi. Do bardzo dobrych ludzi. Plus taki, że kupił dobry znajomy i obiecał dbać i pieścić. aaa no i będzie chyba już od wiosny po Wrocławiu się kręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi