Gutek71 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Dzień dobry. Szukam e38 740 wersja po lifcie. Ważne aby auto było zadbane. Jeśli macie jakiś pewny uczciwy samochód do polecenia rozważę również inne wersje silnikowe. Budżet odpowiedni do stanu. Auto ma służyć do jazdy na co dzień. Pozdrawiam, Krzysztof Edytowane 14 Września 2019 przez artem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Pb czy On? Spróbuj napisać do @Dyziuale tam tanio nie będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek71 Opublikowano 14 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) 4 minuty temu, BASTARS napisał: Pb czy On? Spróbuj napisać do @Dyziuale tam tanio nie będzie ? Najlepiej ON bo vat odliczę, ale ON do miasta to chyba nie najlepszy pomysł. Chciałbym uniknąć LPG chodź znacznie obniżył by koszt paliwa. Ważne żeby był zadbany i miał minimum 230km. ps. Kupić zadbane e38 i to jeszcze Tanio to chyba nie wykonalne Napiszę zobaczymy co ma Edytowane 14 Września 2019 przez artem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 O ile będzie zainteresowany sprzedażą, ale pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Ja mam zadbane i wyremontowane ale nie sprzedam:) ? Edytowane 14 Września 2019 przez mp240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Dyzia jest do wzięcia, ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek71 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 2 godziny temu, PRZEMO napisał: Dyzia jest do wzięcia, ? Napisałem do Niego, czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 16 godzin temu, artem napisał: Napisałem do Niego, czekam na odpowiedź Teraz mamy bajlandoo w Turcji ????hak wstanie to mu powiem , żeby ci odpisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek71 Opublikowano 16 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 11 godzin temu, PRZEMO napisał: Teraz mamy bajlandoo w Turcji ????hak wstanie to mu powiem , żeby ci odpisał? No to bawcie sie, byle grubo! Nie żałujcie sobie tam niczego! Może po takim urlopie przycisnie i sprzeda swoje e38;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalko7pl Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Mam do sprzedania 735i 191tys km przebiegu. Posiadam ja od ponad 8 lat u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Więcej info? Rok, cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 https://www.maxbimmer.pl/topic/34794-e38-735i/?tab=comments#comment-420618 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Linka wkleiłeś a w linku co więcej to cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi