PiotrekBMWE36 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Witam, mam problem z szybami. Polega on na tym że gdy próbuje zasunąć szybę to się podnosi 10-15cm i opada spowrotem i żeby ją zasunąć muszę klikać przycisk bo jak przytrzymam to opadnie. Coupé więc szyby bez ramek. Z góry dziękuje za odpowiedzi dodam jeszcze że jednego dnia obie się tak zachowują a za kilka dni np tylko od kierowcy a od pasażera działa poprawnie i tak w kółko :(( Edytowane 9 Września 2019 przez PiotrekBMWE36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Wieki temu miałem problem z szyba w COUPE ale troche innej natury... Mianowicie jak naciskałem przycisk to szyba szła tylko z 2cm do góry a potem nie chciała dalej. Żeby zamknąc szybe opuszczoną do końca to musiałem naciskać kilkanaście razy... Znajomy mi to rozebrał i zaczął sprawdzać, ale NIC. Aż w końcu zobaczył że znajduje sie tam taki mały magnesik na roleczce w kształcie walca... i okazało sie że owy magnes zsunął sie troszke (ok 1 milimetr ) i to właśnie było przyczyna mojego problemu... Problem troche innej natury ale może cie to coś naprowadzi do naprawienia twojej usterki. Tu cos jeszcze na szybko znalazlem:http://bmw-klub-poznan.pl/viewtopic.php?p=85969 Edytowane 9 Września 2019 przez polakosbanditos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekBMWE36 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 @polakosbanditos dzięki za odpowiedź i za dołączenie linku ? jutro zdejmę boczek i zobaczę ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 w cabrio ten sam problem, ale pojawia sie 1) tylko od strony pasazera, 2) zupelnie nieregularnie, podpinam sie do poszukiwania odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi