Kosa Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 szukam e91/e61 2.0d najchętniej poliftowe.. ale rozważę każdą ciekawą ofertę, propozycje wrzucajcie w temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Kosa, pisz, dzwoń do Kewina, zawsze ma coś ciekawego i raczej pewniaki w rozsądnych cenach https://allegro.pl/uzytkownik/BMW-TOPASJA?bmatch=baseline-cl-dict41-eyesa-bp-uni-1-5-0903 może akurat nie ma na stanie ale tokolo tydzień temu widzem u niego 320d 2010r za około 26tys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Moja była 535d jest do wzięcia...tylko że sedan... Jak sprzedam 4 er to sam nie wiem czy jej nie odkupie Edytowane 4 Września 2019 przez PRZEMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 @remotec ma też fajną e61 ale nie wiem czy tyle dozbieram Twoja @PRZEMO jest gdzieś wystawiona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 3 godziny temu, Kosa napisał: @remotec ma też fajną e61 ale nie wiem czy tyle dozbieram Twoja @PRZEMO jest gdzieś wystawiona ? nie ma , bo kolega sie waha ... jak bedziesz chciał , dam ci numer to sobie zadzwonisz i pogadasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi