azi Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Witam, Zastanawiam się nad kupnem auta. Cena jaka mnie interesuje to max 50000 (to jest moja górna granica i nic ponad to nie wchodzi w grę). Samochód musi być od pierwszego właściciela, silnik benzynowy, stan bezwypadkowy. Najlepiej z rocznika 2015 w górę. Co do "nice to have", to fajnie jak by miał powyżej 100 koni i takie "bajery" jak klimatronik itd. Są takie modele na różnych aukcjach (parę modeli na aaa auto itd) ale myślę, że tutaj szybciej znajdę jakiś pewny egzemplarz z udokumentowaną historią. Oczywiście najlepiej gdyby to było BMW, ale myślę, że przy tej konfiguracji to raczej muszę zejść na ziemię Edytowane 9 Września 2019 przez azi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azi Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Można usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi