Forest Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Cieszę się, że mogłem uczestniczyć w imprezie i spotkać się z Waszym zacnym gronem. Czaks dzięki jeszcze raz za organizację i ogarnięcie miejscówki, Domel dzięki za ogarnięcie pięknego torta urodzinowego To był naprawdę dobrze spędzony czas ze sprawdzoną ekipą. Mam nadzieję, że nowe koleżanki i koledzy również dobrze się bawili. Ja chyba jestem już za stary bo jednak brakowało mi trochę klimatu Ikara z poprzednich lat. Mam nadzieję, że w przyszłym roku wrócimy właśnie tam Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Również dzięki, fantastyczna impreza i ludzie. Wielkie ukłony dla organizatorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) Z naszej strony również wielkie dzięki! Tworzycie super ekipę, świetnie się bawiliśmy z wami, jesteśmy pod mega wrażeniem jaką paczkę tworzycie. Do zobaczenia następnym razem! Edytowane 20 Października 2019 przez smarowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Również wielkie dzięki za spotkanie. Podliczyłem sobie: 33km w piątek, 28km w sobote. Dziś trochę czuję zmęczenie... Ale i tak było super, miło było was zobaczyć, pogadać, pośmiać się. Dzięki i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi