CzAkSs Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 PRZYPOMINAMY! Ze względu na niedziele handlowe i nie handlowe gdzie w te handlowe parkingi pękają w szwach, przenosimy najty na pierwszą niedzielę miesiąca !! Wobec powyższego wrześniowy najt odbędzie się 01.09.2019! Miejsce: Magnolia parking Castorama Godzina: 16.00 Zapraszamy ! WAŻNE: Żadnego palenia gumy, akcji spod remizy, itd. Będziemy w miejscu publicznym, chcesz zostawić po sobie ślady opon - zagraj w NFS albo spędź niedzielę z Polsatem. Impreza będzie rejestrowana i fotografowana dla potrzeb dokumentacyjno – promocyjnych Maxbimmer BMW Klub Wrocław. Uczestnictwo w imprezie jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na wykorzystanie wizerunku w materiałach filmowychi fotograficznych. LISTA: 1.CzAkSs Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 LISTA:1.CzAkSs2.konik Będzie co oglądać Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 21 minut temu, konik napisał: LISTA: 1.CzAkSs 2.konik Będzie co oglądać 3. Rudix - R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 4. Kaczmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Frekwencja spoko można było pogadać dzięki i do zobaczeniaWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ja również dziękuję za spotkanie, frekwencja dopisała?, do zobaczenia następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Rozumiem ze we trokje staliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 3 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Haha zgadl wódki mu polać Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 JAK tak mają wyglądać najty to nie ma co na nie przyjeżdżać TRAGEDIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Skonczyly sie wakacje, wiec mysle ze bedzie lepiej Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi