polakosbanditos Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam na car audio ? Zmieniam radio, wywalam ALPINE UTE 72BT (jakby ktos chcial to PM) i mam okazje kupic radio nr 1 z zalacznika. Pytanie: czy róznia sie te dwa radia i ktore jest dedykowanie do E36 przed liftingiem? Wczesniej przez pomylke wrzucilem na n1 kaseciaka, teraz jest OK. Z VIN code jest: S669A BMW Business Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez polakosbanditos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Przed liftem wydaje mi się że były kaseciaki. Po lifcie chyba wyszło CD43 czyli drugie zdjęcie. Osobiście ładował bym opcję numer dwa bo pamiętam jak dobrze to wyglądało u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 No wlasnie do takiego czegos daze, tylko nie wiem które to radio wrzucic. Ty masz to drugie... Mam tez zmieniarke do tego radia, tylko musze kupic kilka elementów jeszcze. Nie wiesz czym one sie róznia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Bardziej rare jest to drugie Za to przy pierwszym podobno łatwiej dołożyć AUX. Z tego co kiedyś czytałem to wszystkie te radia grają średnio, twoje alpiny co sprzedajesz pewnie gra lepiej. Osobiście kierował bym się wyglądem przy wyborze ori radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) OK, dzieki za info! W sumie to jak jezdze to ja radia prawie nie slucham, jesli juz to 1/4 glosnosci to max ? Bardziej to ma wlasnie wygladac w srodku, bo na te wszystkie nowe radia to patrzyc sie nie moge. BTW: Masz moze foty jak tam ci zmieniarka siedziala w bagazniku? W ogole w cabrio chyba inaczej siedzi niz w coupe (?). Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez polakosbanditos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Nie miałem zmieniarki, radio miałem przerobione pod wzmacniacz co spowodowało martwe gniazdo zmieniarki. Musisz patrzeć po schematach realoem i zdjęciach google. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 2 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) U mnie z VIN auto styczen 1996 i ma CD Business + zmieniarke. A radio dokupowales czy juz miales w takiej konfiguracji? Bo interesuje mnie ile za nie zaplaciles ? To ze zdjecia nr 1 moge miec za 300PLN z galka do wymiany ? Edytowane 2 Września 2019 przez polakosbanditos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Kupione przez poprzedniego właściciela, oryginalnie miałem kaseciak - miałem instrukcje radia z instrukcjami od auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 2 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 A orienujesz sie ile mozna dac za takie radia nr 1 i nr 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Orientuje się tylko że za nr 2 ceny wahają się od 400 do 1200 PLN Wszystko zależy od stanu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 13 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Siemka. A to radio to jest to samo rzeczywiscie tak jak pisze gostek?https://allegro.pl/oferta/radio-rover-cd43-business-cd-bmw-e30-e32-e34-e36-8318701645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Dokładnie to jest to samo co wychodziło w bmw. Tylko znaczek Rovera à radio 3 razy tańsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksky Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 W dniu 2.09.2019 o 08:30, polakosbanditos napisał: U mnie z VIN auto styczen 1996 i ma CD Business + zmieniarke. A radio dokupowales czy juz miales w takiej konfiguracji? Bo interesuje mnie ile za nie zaplaciles ? To ze zdjecia nr 1 moge miec za 300PLN z galka do wymiany ? Siemanko masz jeszcze to radio na sprzedaż szukam takiego właśnie. Bo mam e36 1999r cabrio i w vinie pisze business CD RDS to chyba to które masz czyli zdjęcie kolegi nr. 1 czy się mylę.? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 16:08, Luksky napisał: Siemanko masz jeszcze to radio na sprzedaż szukam takiego właśnie. Bo mam e36 1999r cabrio i w vinie pisze business CD RDS to chyba to które masz czyli zdjęcie kolegi nr. 1 czy się mylę.? Pozdr. Ja takiego radia szukalem, ale juz kupilem kaseciaka pod zmieniarke- taki jaki byl z fabryki. Powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi