Gość Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Hi, nie orientujecie sie kto we wroclawiu i w jakiej cenie zrobilby dobrze przekladke Octavii 1.9 tdi 110 KM (climatronic, tempomat - full oprocz skory) ??? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 www.angliki.fora.pl Przekładka 4-6tys pln, dobrze przekładają w Gdańsku i Opolu. Znajomy przekłądał tam C5 2.2hdi na fullu 2004rok i jest gicior. PRzekładka VAG'a to jak mowie 4-6 tys, ale lepiej dać 6 i poczekać 2 tyg, a nie zeby zrobili w 4dni, bo zrobią dokładniej, zmienią ci lampy i lusterka na LHD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Kolego sa takie marki jak BMW , AUDI i Mercedes w ktorych przekladka mija sie z celem gdyz musisz wyciac scianke grodziowa i wspawac z europejczyka . Pierw powinienes zadzwonic do nich i zapytac sie czy gra jest warta swieczki i czy cena obejmuje czesci. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Jak napisalem przekladka dotyczy Skody Octavii i wiem ze przebiega bez problemow. Sprawdzilem info, jedni kolesie oferowali za 4500 z czesciami, inni 7000 ale udzielaja gwarancji i nie ma pozniej problemow z rejestracja auta. Wole wiec dolozyc troche i miec pewnosc ze bedzie zrobione jak nalezy. Octavie mam za 9500, 1999 rok w pelnej opcji z ksenonami wlacznie. Wiec cena po przekladce wychodzi i tak nizsza o ok 3-4 tys. niz auto sprowadzane od innych zachodnich sasiadow Pozdrawiam, dziekuje za odpowiedzi i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Nie jestem pewny czy w Octavii jest tak samo,ale jak są xenony to nie musisz ich zmieniać,tam sie przestawia taki bajer i masz europejskie,świecą w dobrą strone. Ostatnio bawiłem sie z takimi w Passacie B5(chyba 99rok)więc myślę że na tym :drunk: możesz zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dobrze wiedziec, dzieki:) Przy okazji - tanio sprzedam moje e34. 525 tds, 1993 rok, 180 tys km, ABS, klima (do uszczelnienia chlodnica i do nabicia calosc - max 200 zl), welury, centralny zamek + pilot, wspomaganie, elektryczne szyby, manual, tylny zderzak do poklejenia, amor przod lewy do wymiany + drobna rysa na przedniej szybie w prawym dolnym rogu. Autko pali na tyk cieple czy zimne, silnik zdrowy, turbina bdb, nie przegrzewa sie, nie trzaska. W razie potrzeby chetnie dam wiecej info (aktualnie samochod w serwisie - przeglad ukladu hamulcowego, wymiana pompy waku). Jak w prawie kazdej e34 zdarza sie, ze swiruja wskazniki konsoli - martwe piksele itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi