ArchitektPlacowBoju Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Witam. Tak jak w temacie: kupię E39 najlepiej po 2000 roku w automacie, silniki jakie mnie interesują to zagazowane 2.8 lub ropniak 3.0. Skrzynia biegów wyłącznie automat. Nadwozie najlepiej sedan, ale kombi też przeżyję - wtedy fajnie jakby były z tyłu sprężyny, ale to też żadne must have. Im bardziej dopasiona tym lepiej, to logiczne. Zależy mi żeby przy samochodzie były również zimowe opony. Propozycje proszę tutaj zostawić bądź na maila: talikt1995@gmail.com bo tam częściej zerkam. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 To masz wąskie pasmo dla 2.8 bo od 2001 roku wszedł lifting i silnik ten został zastąpiony przez m54b30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArchitektPlacowBoju Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 W takim razie też mogę zmieścić tam 3.0 w benzynogazie, chociaż szczerze w ogłoszeniach nie znalazłem ich za dużo. Ale dziękuję za oświecenie w temacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArchitektPlacowBoju Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Do zamknięcia. Zanabyłem pojazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 zakladaj galerię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArchitektPlacowBoju Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 21 godzin temu, r4ll napisał: zakladaj galerię Z tym, że miast BMW mam gwiazdę na masce, ale pod nią jedyny słuszny benzynowy motor wyposażony w 8 cylindrów o wdzięcznej pojemności 4196ccm. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @ArchitektPlacowBoju nic nie stoi na przeszkodzie by galerię założyć tu: https://www.maxbimmer.pl/forum/88-nasze-domowe-niebmw/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi