buko06 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Witam. mam taki problem ze czasami jadac poniżej 2tys obr raz na 50km-100km auto zaczyna poszarpywać troszke jak bede utrzymywal powyzej 3tys obr bedzie ok przynajmniej 2x tak bylo. Ostatnio jadac poczulem 2 szarpniecia brak reakcji na pedał gazu zapalila sie spirala DDE i auto zgaslo. Odrazu odpalilo i jechało kolejne 100km bez problemow. Auto zatankowane pod korek świezy filtr paliwa. Błedy na kompie 4560, 4590 zwiazane z niskim (nie osiagnietym) cisnieniem na listwie CR z tego co wyczytalem. Jeżdzę codziennie dzieie się to co jakieś 20-30km albo rzadziej na trasie przy duzej predkosci nie wystepuje praktycznie. Pali idealnie nie kopci. co moze być przyczyną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Może czujnik na listwie zaczyna siadać, sprawdź sobie podłączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buko06 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ten na koncu listwy w kierunku podszybia? Bo chyba sa dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Obstawił bym przedni, nie zrzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilosk13 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 witam, co było przyczyną , mam taki sam problem proszę o odpowiedz , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Party 76 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu dowiedziałeś się bo mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi