Xaime91 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Czy ma to ktos ? https://allegro.pl/oferta/radio-2-din-android-bmw-e46-octa-core-2gb-ram-8266364769?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Nie wyglada tak tragicznie, cena przystępna i tak się zastanawiam hmm... W fabrycznym mnie denerwuje gubienie GPS, stary czytnik srednio odczytuje 2019 mapy, zawiesza sie. I tak rozmyslam i nie wiem, nie chce tracic ori wygladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Ja mam w e39 i jestem mega zadowolony, wszytko hula aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Czakss miał chyba to samo Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @Xaime91 jak coś zajmuje się wgrywanie custom romów do takich stacji HU z andkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Np wczoraj takie cos, i jak wracalem w sobote z nad morza to 1/2 trasy byl brak, albo wskoczylo na chwile, zaraz zgubil i tak kilka razy nie mam nic do tego radia ale to mnie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Np wczoraj takie cos, i jak wracalem w sobote z nad morza to 1/2 trasy byl brak, albo wskoczylo na chwile, zaraz zgubil i tak kilka razy nie mam nic do tego radia ale to mnie drażniMoże wgraj soft od nowa. Chcąc zmienić na android musisz i tak pruć całe auto aby przeciągnąć wiązkę jeśli się nie mylę. Jakbyś miał zwykłego na CD to bez problemu można podłączyć, a z Navi już trochę roboty jestWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 39 minut temu, dawid111 napisał: Może wgraj soft od nowa. Chcąc zmienić na android musisz i tak pruć całe auto aby przeciągnąć wiązkę jeśli się nie mylę. Jakbyś miał zwykłego na CD to bez problemu można podłączyć, a z Navi już trochę roboty jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wgrywalem polaka bo byl niemiec ale na niemcu tez gubil sygnal czasami. Tylko jeden kabel do bagaznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja mam i szczerze polecam, montaż banalny, bardzo dużo akcesoriów można podłączyć, sam sprzęt działa bardzo szybko i sprawnie. Jedna rzecz - jeśli chcesz kupić radio na Androidzie, to nie bierz opcji z 2GB RAMu, może Ci przywieszać się nawigacja czasami (jak np. masz sparowany telefon, dodatkowo leci muzyka z karty SD, odpalona nawigacja). Bardziej przyszłościowo patrz. Moja wersja ma 32GB wewnętrznej pamięci, 4GB RAMu i Androida 9. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez xaryon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ok wrazie czego poszukam 4gb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi