gorzki Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 witam! jak w temacie chce zagazowac swoje auto, rocznik 1992, pojemnosc 1,8, 115KM, 4 cylindry. Instalator proponuje mi instalacja sekwencyjna włoska firma autronic. Co o tym sadzicie cena 2690,00 - warto czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 warto jezeli nie znajdziesz taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzki Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a jakies opinie na temat tej firmy masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jezdze na Autronicu AL-700 w 318i automat LPG II gen, 0 problemow co pare miesiecy regulacja pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Żydów zabijali gazem,a ja bez niego nie moge żyć. Zakładaj i jeździj ile sie da,żeby szybko się zwrócił. :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja w maszynie też mam Autronic al700 , tak jak Kosa . II gen Śmigam już 3 lata i jest ok Ale kiedyś na wyjeździe chciałem gdzieś na regulację podjechać , a tu ZONK :roll: Zwiedziłem kilka zakładów i żaden z gazowników regulacji się nie podjął Podobnież te kompy mają nietypowe podłączenie , lub po prostu się nie znali na takich instalkach <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzki Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 dzieki za pomoc - chyba sie skusze zaluje tylko ze nie zrobilem tego od razu po zakupie - autko mam juz rok, akurat by sie zwracala instalacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Żydów zabijali gazem,a ja bez niego nie moge żyć. Zakładaj i jeździj ile sie da,żeby szybko się zwrócił. :drunk: Patryk - jaką masz instalkę i jaki dokładnie silnik? Jak to współpracuje? Patrzyłem u mnie i mają sekwencje BRC "w promocji" za 2500zł, ale trochę boje się gazować furkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ja w maszynie też mam Autronic al700 też mam tą instalkę i zero problemów. Generalnie moi znajomi mają zagazowane E30 2,0 1,8 i dobrze znoszą gaz. Do tego samochodu insatlka II generacji to minimum, a jak ktoś chce lepiej i go stać to sekwencja w stanie lotnym to dobre wyjście, zwłaszcza jak duzo jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi