xaryon Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 hej, zauważyłem, iż przycisk od DSC, czyli wyłączenia trakcji, nie działa u mnie. Mechanik przy okazji regularnego sprawdzania samochodu sprawdził i przycisk i stwierdził, iż jest on faktycznie podłączony (czyli nie atrapa) i należy go aktywować, aby działał. Czy ktoś wie, gdzie w Inpie/NCS Expercie należy odblokować ten przycisk. Kontrola trakcji sama w sobie działa (przekonałem się o tym podczas tych sporych oblodzeń w styczniu 2019), jednak chciałbym mieć w pełni sprawne i aktywne przyciski w samochodzie Nie wspominając o tym, iż chciałbym chociaż raz na mokrym sprawdzić, jak bardzo auto by mi uciekało przy wyłączonym systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Przytrzymaj przycisk około 5sek powinny zaświecić się dwie kontrolki na zegarach, jak nie zadziała to porzycz od kogoś takowy i sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 24 minuty temu, BASTARS napisał: Przytrzymaj przycisk około 5sek powinny zaświecić się dwie kontrolki na zegarach, jak nie zadziała to porzycz od kogoś takowy i sprawdź Te kontrolki sie wlasnie nie swieca. Co mam pozyczyc? Przycisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Tak, przycisk, bo jeśli piszesz ze Dsc blokuje Ci koła i przychamowuje, to znaczy że jest aktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi