rogigor Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Hej, Hej, Od jakiegoś czasu mam dziwne stuki na nierównej powierzchni i przy kręceniu kierownicą na boki, poniżej 2 filmiki. Na hopkach tego nie ma, ale np. na kostce brukowej czy przejeżdżając po nierównej powierzchni jak tory tramwajowe już tak. Nawet przy niskich prędkośćiach to słychać kręcąc kierą. Brzmi trochę jak spod kokpitu, ale dociskałem deskę rozdzielczą na różne sposoby i niczego to nie zmienia, a na postoju choćbym nie wiem jak majtał autem czy kokpitem - cisza. Na szarpakach diagnosta niczego nie stwierdził, ale też nie sprawdzał zbyt dokładnie... Rozpórki luzowałem, dokręcałem a nawet zupełnie wyjąłem i nie pomogło. Może ktoś się z takim czymś już spotkał? Amortyzatory wymieniane w marcu tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Łącznik elastyczny w kolumnie kierowniczej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 W e60 jest taki rozuwany wałek między kolumna a przekładnia i to on robi podobny dźwięk nie wiem jak w e87 ale może warto by to sprawdzić czy nie ma luzu na połączeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi