Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomasz325 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Dzięki za spotkanie, kilka fotek ode mnie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Dzięki za spotkanie, fajnie było znowu zobaczyć dinozaury ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 My również dzięki za spotkanie, nie za długie ale intensywne. 5na!Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Dobrze, że stanąłem moją daleko Dzięki, fajnie było. Dzięki @PRZEMO za prezent! Smutłem trochę bo 3 lata temu było mnóstwo e3x a wczoraj raptem jedna e38 a eFek cały parking Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez r4ll 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, r4ll napisał: Dobrze, że stanąłem moją daleko Dzięki, fajnie było. Dzięki @PRZEMO za prezent! Smutłem trochę bo 3 lata temu było mnóstwo e3x a wczoraj raptem jedna e38 a eFek cały parking Społeczeństwo się bogaci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 3 godziny temu, r4ll napisał: Smutłem trochę bo 3 lata temu było mnóstwo e3x a wczoraj raptem jedna e38 a eFek cały parking To trzeba było ściągnąć okulary bo ja tam widzę E46, E92, E60, że o mećkach i audianach nie wspomnę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @BASTARS sam se ściągnij okulary ? napisałem e3x. Kiedyś całe tabuny e30,e36,e38 i e39 stały. Nawet e32 i e34 się trafiały ale rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ele nie tylko eFki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dobrze było Was zobaczyć po jakimś roku nieobecności ??? Pozdrawiam i do zobaczenia ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 11 godzin temu, r4ll napisał: Dobrze, że stanąłem moją daleko Dzięki, fajnie było. Dzięki @PRZEMO za prezent! Smutłem trochę bo 3 lata temu było mnóstwo e3x a wczoraj raptem jedna e38 a eFek cały parking Same nowsze fury aż chyba bym się czuł nie swojo przyjezdzajac moja babcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 11 godzin temu, Niedzwiedz napisał: Same nowsze fury aż chyba bym się czuł nie swojo przyjezdzajac moja babcia ? Na którymś najcie byłem jedynym w e46, reszta też e9x albo fki, nie było żadnych e3x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi