Francuz Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 PRZYPOMINAMY! Ze względu na niedziele handlowe i nie handlowe gdzie w te handlowe parkingi pękają w szwach, przenosimy najty na pierwszą niedzielę miesiąca !! Wobec powyższego sierpniowy najt odbędzie się 04.08.2019! Miejsce: Magnolia parking Castorama Godzina: 16.00 Zapraszamy ! WAŻNE: Żadnego palenia gumy, akcji spod remizy, itd. Będziemy w miejscu publicznym, chcesz zostawić po sobie ślady opon - zagraj w NFS albo spędź niedzielę z Polsatem. Impreza będzie rejestrowana i fotografowana dla potrzeb dokumentacyjno – promocyjnych Maxbimmer BMW Klub Wrocław. Uczestnictwo w imprezie jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na wykorzystanie wizerunku w materiałach filmowych i fotograficznych. LISTA: 1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 LISTA1.CzAkSs Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 LISTA1.CzAkSs 2.konikWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 LISTA1.CzAkSs 2.konik 3. Chudziutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Będę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Namówiliście mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Postaram się przyjechać, akurat jestem w PL na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 LISTA1.CzAkSs 2.konik 3. Chudziutki 4. Czaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 LISTA 1.CzAkSs 2.konik 3. Chudziutki 4. Czaku 5. Chexer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Czy ja będę zależy od @PRZEMO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 6 godzin temu, r4ll napisał: Czy ja będę zależy od @PRZEMO ? Będziesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 LISTA 1.CzAkSs 2.konik 3. Chudziutki 4. Czaku 5. Chexer 6. Forest @ Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 LISTA 1.CzAkSs 2.konik 3. Chudziutki 4. Czaku 5. Chexer 6. Forest @ Młoda 7. BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 LISTA 1.CzAkSs 2.konik 3. Chudziutki 4. Czaku 5. Chexer 6. Forest @ Młoda 7. BASTARS 8. Beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 LISTA1.CzAkSs 2.konik3. Chudziutki4. Czaku5. Chexer6. Forest @ Młoda7. BASTARS 8. Beton9. SzpadyzoryWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 16.00?Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 16.00?Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTakWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek 1979 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 LISTA 1.CzAkSs 2.konik 3. Chudziutki 4. Czaku 5. Chexer 6. Forest @ Młoda 7. BASTARS 8. Beton 9. Szpadyzory 10 .Mirek 1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 LISTA1.CzAkSs 2.konik3. Chudziutki4. Czaku5. Chexer6. Forest @ Młoda7. BASTARS 8. Beton9. Szpadyzory 10 .Mirek 197911. Jaro z rodzinką Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 10 minut temu, Jaro napisał: LISTA 1.CzAkSs 2.konik 3. Chudziutki 4. Czaku 5. Chexer 6. Forest @ Młoda 7. BASTARS 8. Beton 9. Szpadyzory 10 .Mirek 1979 11. Jaro z rodzinką Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Przybędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ja niestety odpadam Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Planowałem być i porobić zdjęcia... ale mnie nie będzie - szlajam się za sesjami i po śniadaniu i gablocie już mi zaczyna brakować sił na cokolwiek. Na szczęście mam tam swojego człowieka płci żeńskiej od zadań specjalnych i stale monitoruje sytuacje porządkowe. Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Dzięki wszystkim przybyłym, fajnie było spotkać się i pogadać ze starą dobrą ekipą, pogoda też cud miód, orzeszki laskowe , do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ja tez dziekuje za mile spotkanie. Aparat leżał w schowku ale jakoś nawet nie było kiedy popstrykać... pozdro i do następnego Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi