tom 3 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Witam Czy miał ktoś taką sytuację że czujnik temperatury zewnętrznej pokazuje o dziesięć stopni więcej niż jest w rzeczywistości. Czujnik jest na swoim miejscu ,nic nie pourywane. Wydaje mi się że zmiana tej temperatury nastąpiła po ostatnim kasowaniu poduszek. Czy jest możliwa korekta czujnika temperatury zewnętrznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Kup używkę i podmień koszt to pewnie ze 30 zł, a jak to nie pomoże to obstawiam nadpękniety gdzieś plastik i więcej ciepła dostaje się do niego od silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Ja brałem tutaj:https://allegro.pl/oferta/czujnik-temperatury-zewnetrznej-bmw-e39-e46-e60-x5-5193110996 Działa od pół roku, wartość nieprzekłamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom 3 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Dzięki za podpowiedzi,podmienię czujnik od kolegi , jak mój będzie padnięty ,to wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi