kucu1983 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Witam pacjent 3.0i od jakiegos czasu caly czas zalacza sie wiatrak czy zimny czy cieply chodzi caly czas full obroty wymienilem czujniki i dalej to samo jakies pomysly gdzie dalej szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 A to nie będzie przypadkiem sterownik od wentylatora? W e46 co prawda 2.0d cały czas się zalaczal Wiatrak na full, nawet bez zapłonu, co rozladowywalo aku. Sterownik był na obudowie wentylatora Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucu1983 Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 35 minut temu, Andrii napisał: A to nie będzie przypadkiem sterownik od wentylatora? W e46 co prawda 2.0d cały czas się zalaczal Wiatrak na full, nawet bez zapłonu, co rozladowywalo aku. Sterownik był na obudowie wentylatora Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka tylko gdzie on bedzie na obudowie ani na wiatraku nigdzie go nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Na 99% jest integralną częścią wiatraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucu1983 Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 bede musial go wyciagnac calego bo tak go oblecialem z kazdej strony i nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Mi cały czas wiatrak chodzi, ale nie na pełnej mocy... Zawsze jak gaszę auto to spod maski słychać jak zwalnia ( jak dźwięk zwalniającej turbiny ) fajny dźwięk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucu1983 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 ISTA dzisiaj pokazala dopiero mysle ze to bedzie cos od tego wlasnie 00279D cyfrowy sterownik silnika:wentylator silnika właczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom 3 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 U mnie wiatrak nie chodzi wcale,wie ktoś gdzie znajduje się przekaznik wentylatora 7661503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom 3 Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 (edytowane) Temat nie działającego wentylatora chłodnicy rozwiązany. W mojej e60 przekaznik wentylatora o wyżej wymienionych numerach nie występuje,wentylator sprawny. Winą nie działającego wentylatora okazał się ubytek czynnika chłodniczego w klimatyzacji w ilości 158 gram. Edytowane 26 Lutego 2022 przez tom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi