Czaku Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Siema! Szukam tym razem dla swojego brata e39 w turasie i dieslu, polifta. Wyposażenie nie jest istotne, za to istotne: pewna historia, brak rdzy(tylna klapa akceptowalna oczywiście) i pierwszy lakier. Budżet w miarę dobry mamy, bo 20tys polskich złotych. Macie coś ciekawego? Może znajomy znajomego ma? Z góry dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 O ile nie musi wozić psa to niech odpusci touringa ktory ma mniejszy bagaznik niz sedan Wtedy jak na dłoni forumowa sztuka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 W dniu 18.07.2019 o 19:48, r4ll napisał: O ile nie musi wozić psa to niech odpusci touringa ktory ma mniejszy bagaznik niz sedan Wtedy jak na dłoni forumowa sztuka: Z dziećmi łatwiej się zapakować do touringa. Jedziemy jutro na wycieczkę coś oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Kupione 3.0d w indywidualu w Ori lakierze i przebiegiem 240tys. Zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Wrzucaj galerię a nie Miałem touringa, teraz mam sedana i mam córę. Jakoś nie widze różnicy w pakowaniu Gratki zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi