Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 w niedziele jakies chamy z beemki chcieli zepchac moją znajomą z pasów pod swiebodzkim :evil: :evil: a pozniej pobic jej męża :evil: :evil: :evil: czy ktos wie kto to byl bo zle trafil????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 U mnie pod blokiem koleś w golfie II wymusił pierwszeństwo wyprzedzając ciężarówkę przed samym skrzyżowaniem. W tym momencie na skrzyżowaniu (z jego prawej) wyjechał inny samochód, chyba TOYOTA. Koleś (z golfa) zatrzymał się kilka metrów od skrzyżowania blokując oba pasy (godzina 7.00 rano full aut na drodze) wysiadł z auta i podbiegł do TOYOTY , które wyjechało. Jak z tamtego wysiadło trzech chłopaczków to mu mina zrzedła i wrócił do auta. Gdyby w tym aucie siedziała kobieta lub starszy koleś to pewnie doszłoby do rękoczynów. Całe zdarzenie widziałem z parkingu tuż przy drodze. Żenada, wstyd i wściekłośc człowieka biorą jak widzi takich (&(^&*% za kierownicą - i tak jest co dzień. Nic Boksa na to nie poradzimy - albo idziemy na rekrutacje do policji, albo nosimy giwere przy sobie <bmw_4> Ty masz jeszcze nogi uklon_bmw Ja staram się byc uprzejmy i kulturalny na drodze. Mam nadzieję, że w ten sposób ten, którego wpuszczę lub ustąpię następnym razem wpuści kogoś innego. I to chyba jedyny sposób, żeby coś zmienic na naszych drogach - albo na masową skalę kraśc samochody i topic w morzu <bmw_4> Ktoś ma inny pomysł pytanie_bmw Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ale zeby wjechac w pieszego na pasach?! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 kolor model rejestracja czy cos to bedziemy wypatrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 sie dowiem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ale zeby wjechac w pieszego na pasach?! :evil: aaaa jeśli tak to cofam co powiedziałem :evil: Myślałem o autach stłuczonych. W takim razie jakby co to jestem z Wami <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Boksa troche nie dobrze ze od razu tego nie zgłosili na policje , jesli by podali blachy z tego auta + zeznania o zaistniałej sytuacji + przynajmniej 1 swiadek to w tym samym dniu albo nastepnym patrol by sie zjawił z wizyta u tego mistrza kierownicy i przewiózł by go na komisariat a dalej to pewnie sad grodzki. Podobna sytuacja jest z piratowaniem na drodze / zajezdzaniem drogi innym uzytkownikom ruchu , czasem mozna sie zdziwic jak po "rajdowej" jezdzie moze kogos odwiedzic patrol w domku jesli ktos zadzwoni i poda namiary na kierowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 kolor model rejestracja czy cos to bedziemy wypatrywac BOKSA dowiedz sie tego co kosa pisał. ja mieszkam niedaleko dworca swiebockiego i tam codziennie przejerzdzam z towarem to moze te wiesniaki zajada mi droge czy wymusza to napewno spisze numery... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja sie zastanawiam nad kupnem konkretnego pistoletu na kulki takie metalowe, pistolet pod cienieniem widzialem jak takie kulki wbijaly sie lekko w sciane wiec jakby ktos podskoczyl to dostalby z serri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Nie no bez przemocy panowie <bmw_2> przemocy w BMW nie propagujemy. Zresztą producent marki <bmw> sam o nas pomyślał i mamy w bagażnikach klucze do kół tak ?? 8) Zamiast gun'a lepiej gaz pieprzowy - za posiadanie nie dostaniesz mandatu bmw_beer Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja to zawsze mam w bagażniku siekierę i piłę łańcuchową :mrgreen: bmw_beer i tylko czekam.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a ja mam w kufrze płyn hamulcowy na gorącym lakierze każdego buraka odchami <bmw_1> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 hmmm a ja w bagażniku mam kilka rzeczy niby niepozornych za które również mandatu nie dostanę a skombinować można małą bombkę. -Rozpałka(benzynka) do grilla+papierowe ręczniki lub szmatki i koktailik na szybko mozna zmontować :-) a tak poważnie to fajnie gdybyśmy namieżyli tych piratów i kozaków i się z nimi rozprawili.Wyprostowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Podajcie dokladnie auto i numery moze to ktos z moich stron nie musi byc koniecznie z wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 blachy + opis auta / sam opis ale w miare szczegolowy. dalej sie pomysli. czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi