Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

wiesniaki buraki feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

w niedziele jakies chamy z beemki chcieli zepchac moją znajomą z pasów pod swiebodzkim :evil: :evil: a pozniej pobic jej męża :evil: :evil: :evil:

czy ktos wie kto to byl bo zle trafil?????????????????????????????????????????

U mnie pod blokiem koleś w golfie II wymusił pierwszeństwo wyprzedzając ciężarówkę przed samym skrzyżowaniem. W tym momencie na skrzyżowaniu (z jego prawej) wyjechał inny samochód, chyba TOYOTA. Koleś (z golfa) zatrzymał się kilka metrów od skrzyżowania blokując oba pasy (godzina 7.00 rano full aut na drodze) wysiadł z auta i podbiegł do TOYOTY , które wyjechało. Jak z tamtego wysiadło trzech chłopaczków to mu mina zrzedła i wrócił do auta.

Gdyby w tym aucie siedziała kobieta lub starszy koleś to pewnie doszłoby do rękoczynów. Całe zdarzenie widziałem z parkingu tuż przy drodze.

Żenada, wstyd i wściekłośc człowieka biorą jak widzi takich (&(^&*% za kierownicą - i tak jest co dzień. Nic Boksa na to nie poradzimy - albo idziemy na rekrutacje do policji, albo nosimy giwere przy sobie <bmw_4> Ty masz jeszcze nogi uklon_bmw

Ja staram się byc uprzejmy i kulturalny na drodze. Mam nadzieję, że w ten sposób ten, którego wpuszczę lub ustąpię następnym razem wpuści kogoś innego. I to chyba jedyny sposób, żeby coś zmienic na naszych drogach - albo na masową skalę kraśc samochody i topic w morzu <bmw_4>

Ktoś ma inny pomysł pytanie_bmw

Pozdr.

Boksa troche nie dobrze ze od razu tego nie zgłosili na policje , jesli by podali

blachy z tego auta + zeznania o zaistniałej sytuacji + przynajmniej 1 swiadek

to w tym samym dniu albo nastepnym patrol by sie zjawił z wizyta u tego

mistrza kierownicy i przewiózł by go na komisariat a dalej to pewnie sad

grodzki.

Podobna sytuacja jest z piratowaniem na drodze / zajezdzaniem drogi

innym uzytkownikom ruchu , czasem mozna sie zdziwic jak po "rajdowej"

jezdzie moze kogos odwiedzic patrol w domku jesli ktos zadzwoni i poda

namiary na kierowce.

kolor model rejestracja czy cos to bedziemy wypatrywac

BOKSA dowiedz sie tego co kosa pisał.

ja mieszkam niedaleko dworca swiebockiego i tam codziennie przejerzdzam

z towarem to moze te wiesniaki zajada mi droge czy wymusza

to napewno spisze numery...

pozdr.

Nie no bez przemocy panowie <bmw_2> przemocy w BMW nie propagujemy. Zresztą producent marki <bmw> sam o nas pomyślał i mamy w bagażnikach klucze do kół tak ?? 8)

Zamiast gun'a lepiej gaz pieprzowy - za posiadanie nie dostaniesz mandatu bmw_beer

Pozdr. <bmw_2>

hmmm a ja w bagażniku mam kilka rzeczy niby niepozornych za które również mandatu nie dostanę a skombinować można małą bombkę.

-Rozpałka(benzynka) do grilla+papierowe ręczniki lub szmatki i koktailik na szybko mozna zmontować

:-)

a tak poważnie to fajnie gdybyśmy namieżyli tych piratów i kozaków i się z nimi rozprawili.Wyprostowali.