xaryon Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Hej, dołożyłem sobie ostatnio stację multimedialną - jestem z niej bardzo zadowolony, lecz nie podłączyłem dwóch dołączonych do niej przewodów - od AUX oraz portów USB. Ma ktoś może pomysł na miejsce dla tych portów, które będzie wyglądało estetycznie (czyli żadne zwisające przewody czy gniazdka) bez dużej ilości wiercenia gdziekolwiek (a jeśli się da, to w ogóle) z zachowaniem maksimum funkcjonalności? Zamieszczam też zdjęcie, jak to prezentuje się u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Ja bym cos probowal rzeźbić pod podłokietnikiem albo w schowku chyba najmniej bedzie sie rzucać w oczy ze cos jest dorobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) Ja u siebie puściłem pod kierownice ale to wrzuciłem tam patyka z kartą SIM by mieć internet w tej stacji i korzystać z google map. Także schowane i nie widać nic a tak to do muzyki używam karty micro sd. Ale tak jak napisał Xaime91 najlepiej pod podlokietnikiem. Bo praktyczne i pod ręką. Edytowane 12 Lipca 2019 przez yapis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 ja bym zerknął na takie miejsce, które można łatwo wymienić na oryginał jeśli chciałbyś potem sprzedać bez radia czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 ja bym zerknął na takie miejsce, które można łatwo wymienić na oryginał jeśli chciałbyś potem sprzedać bez radia czy coś. Tak jak napisał@Dixx37 śmiało można dać porty tutaj jak masz zwykłą wanienkę taką jak na zdjęciu. Łatwo wymienić na oryginał bez przeróbek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 19 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 W dniu 12.07.2019 o 22:14, dawid111 napisał: Tak jak napisał@Dixx37 śmiało można dać porty tutaj jak masz zwykłą wanienkę taką jak na zdjęciu. Łatwo wymienić na oryginał bez przeróbek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Hej, sorki, że po takim czasie odpisuję. Mam ten nieszczęsny wkład z roletką pośrodku (który i tak wymienię, bo roletę szlag trafił). Ale chyba faktycznie tak bym puścił, bo byłoby najbardziej pod ręką. Co do map @yapis to można z nich korzystać przecież offline, grunt tylko ściągnąć jakiś obszar i go aktualizować co chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ja poscilem te przewody po prostu do schowka obok i jest git. Nie widać i dostęp dobry, oraz bez jakiejkolwiek ingerencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Witam moje ulubione E46 bardzo fajny estetyczny stacja multimedialna, bardzo o mi się podoba.(nie tnij niczego) ja bym proponował abyś znałaś kogoś kto ma 3D printer zaprojektował i wydrukował ci nową wkładkę z portem usb AUX miejsce na kubek oraz obcją można dorzucić port USB tylko ładowanie. Ja zrobił coś takiego w moim E63 , ja usunąłem półkę z telefonem i zaadaptowałem miejsce, zaprojektowałem i wydrukował ... trochę papieru farby i jest ok (na foto widać testową wersje z IN Aux,Słuchawki, USB DATE dla TV, USB DATE dla Android, 4x USB lądowanie telefonu, oraz gniazdo 12v na USB super charger). Edytowane 29 Września 2019 przez CrisELdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi