Dzonny Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Zbliża się trochę napraw przedniej zawiechy w moim e36 i zastanawiam się czy przykładowo takie regulatory: https://mtstechnik.com/pl/products/zestaw-camber-plates-przod-bmw-seria-3-e36-kombi-30017.html wchodzą na fabryczne zawieszenie a jeśli tak to jak to działa? Zakłada się je zamiast łożysk? Na łożyska? Czy może zakłada się najpierw jakąś podkładkę czy coś a potem cambery? Może ktoś się bawił czymś takim? Edytowane 7 Lipca 2019 przez Dzonny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Ja miałem zakładać, ale wkoncu nie założyłem, bo sprzedałem auto. Jak coś to oddam za 250 zł. Nie wiem, czy da się to założyć na seryjna zawieche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 38 minut temu, Rudix-R1 napisał: Ja miałem zakładać, ale wkoncu nie założyłem, bo sprzedałem auto. Jak coś to oddam za 250 zł. Nie wiem, czy da się to założyć na seryjna zawieche. O, to może bym się skusił jak masz nieużywane, a z jakiej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Max 6 minut temu, Dzonny napisał: O, to może bym się skusił jak masz nieużywane, a z jakiej marki? Maxpeedingrods 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 https://fmic.pl/zawieszenie-tuningowe/150530-camber-plates-bmw-e36-e46-szlifowane-regulacja-3d.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Widzę na stronie Maxpeedingrods że trzeba mieć gwint żeby to zamontować więc jeszcze się wstrzymam bo i tak gwint z MTS pewnie założę więc wtedy pewnie wejdzie też camber. Dzięki za pomoc Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi