Aliolie Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Witam Panowie, mam taki mały problem choć dość poważny. Ostatnio po upalaniu kapcia rozerwało mi chłodnice. Samochód został wyłączony z miejsca. Po wymianie chłodnicy na nową, wywala mi płyn chłodniczy. Raz przyjadę 5km i zaczyna skakać temperatura, raz 30km. Na to nie ma reguły. Odpowiecznikiem idzie normalna para... Do układu chłodzenia nie przedostaje się olej i na odwrót. Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Prawdopodobnie źle odpowietrzony układ, w r6 to nie jest tak hop siup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ospowietrz, jak dalej będzie taki objaw, możliwe że się upg przepaliłaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi