arena11 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Siemanko Klient szuka lamp do E39 przed lifta bez xenonu najlepiej z ringami lub bez. Macie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ja mam,ale są rozebrane.można paczyścić i złożyć. Pęknieta delikatnie obudowa,spadła z półki,aczkolwiek mało widoczne i nic nie brakuje.Pomarańczowy kierunek 150 cebulionów kpl.odbiór namysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 14 godzin temu, POLDEK napisał: Ja mam,ale są rozebrane.można paczyścić i złożyć. Pęknieta delikatnie obudowa,spadła z półki,aczkolwiek mało widoczne i nic nie brakuje.Pomarańczowy kierunek 150 cebulionów kpl.odbiór namysłów Jakieś foty masz ? Wyślesz je jak coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zrobie kolo 20-21. A z daleka jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ok, dość daleko, do Namysłowa mam ponad godzine w jedną strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi